Bij Ergotherapie Totaal werken van links naar rechts op de foto: Dominique, Ilona, Marga (voor), Lisan (achter), Ismee, Lisanne, Bjorna en Dionne.
Wij zijn allemaal kwaliteitsgeregistreerd. Hieronder stellen we ons kort voor.

Bjorna
Hoi allemaal! Mijn naam is Bjorna Gras en ik ben 24 jaar. Ik ben geboren in Gouda en sinds 2 jaar woonachtig in Zwolle. Ik heb de opleiding ergotherapie gevolgd in Rotterdam. Daarna heb ik vooral in de kinderrevalidatie gewerkt, totdat ik in maart 2020 bij Ergotherapie Totaal aan de slag ben gegaan. We hebben een super leuk, gemotiveerd team en vullen elkaar goed aan. In mijn vrije tijd volleybal ik veel en ik het ontzettend leuk om op vakantie te gaan, om nieuwe plekken op de wereld te ontdekken.

Je kan mij bereiken op 06-11167047 of je kan me een e-mail sturen: bjorna@ergotherapietotaal.nl.

Wie weet tot ziens!

Lisanne
Hallo allemaal! Mijn naam is Lisanne Scheeren, 28 jaar en ik ben woonachtig in Enschede. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Sinds september 2016 ben ik werkzaam binnen Ergotherapie Totaal. Naast mijn ervaring bij Ergotherapie Totaal heb ik ook ervaring opgedaan in de kinderrevalidatie. In mijn vrije tijd volleybal ik voor de gezelligheid en ben ik veel te vinden op de wielrenfiets. Wat mij trekt aan deze praktijk is dat we een hecht en gezellig team zijn wat voor een prettige samenwerking zorg. Daarnaast is iedereen gemotiveerd om elkaar en samen nieuwe dingen te leren.

Je kan mij bereiken op 06-15393334 of stuur mij een mailtje naar: lisanne@ergotherapietotaal.nl.

Wie weet tot ziens!

Dominique
Mijn naam is Dominique Abbink en ben woonachtig in Borculo. Ik ben 26 jaar en afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Sinds juni 2020 ben ik werkzaam bij Ergotherapie Totaal. Vanuit Ergotherapie Totaal ben ik 2 ochtenden in week te vinden het in het Gelre ziekenhuis in Zutphen op de afdeling Neurologie en daarnaast behandel ik kinderen en volwassenen in de eerste lijn.
In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld in Beltrum waar ik voetbal en ga ik graag met mijn hond op pad.

Wil je mij bereiken? Stuur dan een berichtje naar dominique@ergotherapietotaal.nl of bel naar 06-11226917.

Lisan
Hoi! Mijn naam is Lisan Vennevertloo. Ik ben 21 jaar oud en woon in Rekken. Ik heb de opleiding ergotherapie gevolgd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ik ben sinds augustus 2020 werkzaam bij ergotherapie totaal. Ik behandel zowel kinderen als volwassenen. Ik kijk er enorm naar uit om in dit enthousiaste team te werken. Ik ben gek op gezelschapsspellen spelen met vriendinnen. In mijn overige vrije tijd geef ik met veel plezier gymles aan peuters, kleuters en meiden tot 18 jaar.

Ik ben te bereiken via de mail: lisan@ergotherapietotaal.nl. 

Ismee
Hoi! Mijn naam is Ismee Susebeek, ik ben 21 jaar oud en woon in Halle. Ik heb de opleiding gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Vanaf september 2020 ben ik werkzaam bij Ergotherapie Totaal. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid en ben ik veel te vinden in de gymzaal om zelf te turnen of om te assisteren bij de trainingen.

Je kan mij bereiken door een mail te sturen naar ismee@ergotherapietotaal.nl. 

Ilona
Mijn naam is Ilona Hietkamp. Ik heb de opleiding ergotherapie afgerond in 2019 op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in de Geestelijke Gezondheidszorg en revalidatie met zowel jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan bij een eerstelijns kinderpraktijk.
Wat het beroep ergotherapie mooi maakt is om samen te ontdekken hoe het beste geanticipeerd kan worden op de situatie. Samen kijken naar wat het beste past voor wat u belangrijk is om zo de kwaliteit van het leven te optimaliseren.

Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06-34138124 of per mail via ilona@ergotherapietotaal.nl.

Dionne

Hallo allemaal! Mijn naam is Dionne de Roos, ik ben 27 jaar oud en woon in Deventer. Sinds 2018 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij Ergotherapie Totaal. De opleiding ergotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), te Nijmegen. In mijn laatste jaar van de opleiding ben ik als stagiaire bij Ergotherapie Totaal begonnen en sindsdien niet meer weggegaan. Het mooie aan dit beroep vind ik dat we samen met de cliënten creatief en praktisch gericht opzoek gaan naar oplossingen, zodat zij de dingen kunnen doen die voor hen betekenisvol zijn. Naast mijn werk ben ik zelf ook graag creatief bezig, zowel in tekenen en ontwerpen, als in koken en klussen. Ik vind het fijn om bezig te zijn, maar geniet ook van gezellig borrelen met vrienden en het lezen van een goed boek of tijdschrift.

Voor vragen of als ik u ergens mee kan helpen, ben ik telefonisch of per mail bereikbaar: 06-15613266, dionne@ergotherapietotaal.nl.