Vacature ergotherapeut

Wegens uitbreiding van de praktijk zijn wij per september op zoek naar een enthousiaste, leergierige ergotherapeut. Binnen onze praktijk zien we een brede doelgroep waar we onder andere veel werken rondom thema’s als energiebalans, concentratie- en leerproblemen stressklachten en prikkelverwerking. Maar natuurlijk ook het zelfstandig functioneren in en om huis of op het werk. We zijn op zoek naar een ergotherapeut die van nature tot maatwerk oplossingen komt om zo de cliënt te ondersteunen in een zo gelukkig mogelijk leven. 

Over ons
Momenteel werken we met 5 enthousiaste ergotherapeuten bij Ergotherapie Totaal. Binnen het team hebben we korte lijntjes en bellen we regelmatig met elkaar als we elkaar niet tegenkomen. Als je een vraag hebt, of even je verhaal kwijt wilt, is er altijd iemand om mee te sparren.   
We hebben in onze trajecten veel aandacht voor het omgevings- en systeemgericht werken. Dit betekend in de praktijk dan ook dat we niet alleen veel samenwerken met vrienden en familieleden maar ook met andere disciplines, scholen, welzijn en hulpverlening. 
We vinden het net zo goed belangrijk dat het met jou goed gaat als collega, als met de cliënt. 

Wat kunnen wij je bieden?
Naast een energiek, vrolijk team dat zowel tijdens je inwerkperiode als erna voor je klaarstaat. We bieden we natuurlijk ook een fijne, praktische, werkomgeving. Denk daarbij aan: 

  • Een marktconform salaris inclusief kilometervergoeding
  • Laptop en mobiel in bruikleen
  • Een uitgebreid assortiment aan werkmateriaal
  • Een contract op jaar basis, dat we bij wederzijds goedkeuren omzetten naar een vast contract 

Waar zijn wij naar op zoek?
In de allereerste plaats zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige ergotherapeut. Je bent leergierig en bent er klaar voor om nieuwe dingen te leren. Je hebt affiniteit met kinderen en natuurlijk een afgeronde opleiding tot ergotherapeut met kwaliteitsregistratie. Je vindt het leuk om in een team te werken maar veel vrijheid te hebben in het plannen van je eigen agenda. Omdat wij veelal op locatie werken, heb je daarnaast ook een rijbewijs en een eigen auto. Bij voorkeur ben je beschikbaar voor 24-36 uur per week, is dit niet passend denken we graag mee in oplossingen. Ook als je nog niet veel ervaring hebt, werken we samen naar een goede start in de eerste lijn.  

Word jij enthousiast van deze vacature?
Stuur dan via onderstaande knop je motivatie en cv. 
Bij vragen mag je ook altijd bellen met Marga (0629546005), indien ze niet op kan nemen, spreek vooral de voicemail in. Dan belt ze je zo snel mogelijk terug. We kijken uit naar je reactie!